SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje - Gemenskap - Tillhörighet

Mälarögymnasterna är en av Ekerös största inomhusföreningar med Truppgymnastik som verksamhet.

Vi startade upp vår verksamhet 2014 och har idag ca. 750 aktiva. 

Gymnastik är en otroligt populär sport och idag en av Sveriges snabbast växande.
Vår träningsform ger utövarna en bred rörelsebank och en otrolig kroppskontroll, så oavsett vilken sport man i slutändan tränar är gymnastiken en bra grund att stå på.

Vi i Mälarögymnasterna erbjuder träning för barn från 2 år ända upp till vuxen ålder, med både tränings- och tävlingsverksamhet.

 

Alla våra tränare utbildar sig genom Svenska Gymnastikförbundet och på så vis har vi kompetenta tränare som sätter ditt och ditt barns utveckling i fokus.

 
Om du vill anmäla dig själv elelr ditt barn har du två alternativ:  högst uppe i bannern ser du bokningssidan samt intresseanmälan. På bokningssidan kan du se öppna grupper som tar emot nya barn och vilka som har lediga platser. I intresseanmälan fyller du i ditt barns uppgifter och hamnar på så vis i vår kö. Vår kö är gratis.
Vi försöker hela tiden att starta nya grupper så att alla barn som vill ska få börja på gymnastik.
För att vi ska kunna göra det behöver vi dig som förälder med som tränare. Häng på, det blir kul!

 
 
Uppdatering kring covid-19 nu när vårterminen 2022 startar
2022-01-13 15:10

Det är just nu en enormt stor smittspridning och regeringen har tidigare i veckan gått ut med uppdateringar på begränsningar som vi behöver förhålla oss till.

Här kommer därför information om vad som gäller för våra träningar framåt och vad du som förälder/gymnast behöver tänka på och förhålla dig till.

 

Vi vill att så många som möjligt lämnar och hämtar sina barn utanför hallen. Behöver du gå in i omklädningsrummet är det viktigt att vi håller avstånd och att lämning sker skyndsamt.

Behöver du som förälder vara med inne i hallen av olika skäl ska detta meddelas till tränarna innan, du som förälder ska då vara ombytt och med aktivt på träningen.

 

Vi som förening måste garantera 10 kvm/person för alla som är födda 2002 och tidigare. Det här berör våra grupper i omklädningsrum då ni föräldrar hämtar och lämnar, därav önskan om att hämta/lämna utanför.
Men det berör också Team Vux, Team Ung samt våra Stor och Liten grupper.
I Träkvistaskolans gymnastiksal får det endast vara 19 vuxna inne i gymnastiksalen.
I Uppgård får det endast vara 39 vuxna inne i gymnastiksalen.

I Mälaröhallen på vår yta för Team Vux får det vara 71 personer.

För våra grupper är det MAO ingen fara inne i hallarna, men vi måste tänka till i omklädningsrummen. Använd båda omklädningsrummen och släpp inte in nästa grupp förens era grupper är ute.

 

Här kommer en punktlista på saker att tänka på:

 • Stanna hemma vid minsta förkylningssymptom
 • Håll era gymnaster hemma om någon i hushållet har misstänkt/konstaterad Covid -19
 • Lämna/hämta din gymnast utomhus
 • Håll avstånd till varandra
 • Tvätta händerna innan och efter träning
 • Tränare & föräldrar pratar med gymnaster om hygien
 • Uppdelning av lag i olika omklädningsrum

 

Vi alla tränare är peppade på att få köra igång den terminen med era barn.

Alla lag har lite olika träningsstart, information om träningsstart får ni av era tränare på mail, men ni ser även det i Sportadmin medlemsappen.


Må så gott så ses vi på öarna!

Möte på Zoom ikväll - för dig som är nyfiken på vad det innebär att vara tränare
2021-12-16 09:35
Precis som med alla ideella föreningar behövs du, vi alla behöver hjälpas åt att fylla hallarna med rörelseglädje. Som ni säkert vet har vi lång kö men vi ger inte upp, vi vill att alla barn som vill ska få utöva gymnastik. Vi behöver dig och hoppas att just du vill vara med.
Vi på Mälarögymnasterna ger mycket stöd till våra tränare och tillsammans kan vi hjälpas åt att få fler barn i rörelse.
Vi satsar nu på ett informationsmöte för dig som är nyfiken, intresserad eller som tror att du kanske kan bli intresserad av att bli tränare.
Ikväll, Torsdag 16 december 20.00 ses vi i Zoom. Vi kommer då berätta för dig vad uppdraget innebär, vad man behöver kunna och hur mycket tid uppdraget tar.
 
 
Meeting ID: 910 5040 1736
Passcode: 106450

Jag hoppas vi ses ikväll
// Jessica Sportchef Mälarögymnasterna
Anmälan av ditt barn till nästa termin - våra rutiner
2021-12-08 12:13

Hej, nu börjar terminen lida mot sitt slut och vi blickar framåt mot nästa år och termin.
Vi börjar nu få frågor om hur man anmäler sitt barn till nästa termin. Här nedan kommer därför information om hur det går till inför en ny termin.

 

Steg 1) 
Vi skickar ut aviseringar till de barn som haft plats innevarande termin och då har de ett antal veckor på sig att boka/betala för plats i samma grupp som de gått i tidigare. En avisering är en fråga om ni önskar ha er plats till nästkommande termin. En avisering är ingen faktura - medlemmen har ingen skuld och föreningen har ingen fordran. När ni svarar ja på aviseringen så får ni en valmöjlighet om tre olika betalsätt för nästkommande termin. Med andra ord är det medlemmen själv om skapar sin egen faktura. 

De tre betalsätten är: - faktura, kortbetalning eller delbetalning. 

Genom att tacka nej på aviseringen så lämnar ni ert barns plats till förfogande för en annan, det är viktigt att ni tackar nej till platsen om ni inte vill fortsätta.
Vi har många barn i kön och dessa vill vi gärna placera i en grupp så snart plats finns.
 

 

Steg 2) 
Öppnas bokningen upp för alla som är registrerade i intresseanmälan/kö, då har de möjlighet att boka under ca 1v, innan vi öppnar upp för alla (vissa grupper kan redan då vara fulla om alla fortsätter som gick föregående termin) Mejl med information om NÄR och HUR går ut innan det öppnar. 

 

Steg 3) 
Finns platser kvar så öppnas bokningen upp för alla. Barnet behöver då inte vara anmäld/registrerad i förtursgrupp för att kunna boka utan man går in via hemsidans Direktanmälan och skapar där en ”registrering” och kan boka. 

 

 

Våra avgifter: 

 • Administrationsavgift mellan 19 - 49 kr/ betalning 
  - Denna avgift tas ut av Billmate som tillhandahåller vårt betalningssystem. 
   
 • Medlemsavgift 200kr/år 
  - Medlemsavgift betalas en gång per läsår på hösten. Kommer man in som ny medlem under våren kommer denna avgift att betalas in två gånger det året. 

 

 • Terminsavgifter 
  - 1 ggr/vecka 1500 kr/termin 
  - 2 ggr/vecka 2100 kr/termin 
  - 3 ggr/vecka 2650 kr/termin

 

Särskilda bestämmelser: 

 • Vad är en avisering? 
  En avisering är en fråga om ni önskar ha en plats i ett av våra lag. En avisering är ingen faktura - medlemmen har ingen skuld och föreningen har ingen fordran. När ni svarar ja på aviseringen så får ni en valmöjlighet om tre olika betalsätt för nästkommande termin. Med andra ord är det medlemmen själv om skapar sin egen faktura. Ni kan även tacka nej och då händer ingenting. 
 • De tre betalsätten är: - faktura, kortbetalning eller delbetalning. 
 • Intresseanmälan/kö, har du fått en avisering efter att du har skrivit in dig på vår intresseanmälan men tackar nej till platsen så kommer ni att försvinna ur intresseanmälan. Om ni ändå önskar stå kvar eller önskar ett annat lag, maila oss. Mail längre ner. 
 • Om gymnast gått 1 - 3 veckor och inte vill fortsätta återbetalas 30% av terminsavgiften. 
 • Betald medlemsavgift återbetalas ej.  
 • Mitt barn går i ett lag som tränar 2 ggr/vecka men mitt barn kan endast gå en av de träningarna, måste jag ändå betala hela avgiften? 
  - Svar ja, ni tar upp en plats i laget och måste därför betala fulla avgiften. 
 • Återbetalning av terminsavgiften vid skada på gymnast. 
  Vid skada under en termin och då gymnasten inte kan närvara på minst 6 veckor av träningarna kan man få halva terminsavgiften tillbaka. Detta kräver intyg från läkare. 
 • Kan min gymnast byta lag?  
  - Svar ja men i mån av plats. De gymnaster som redan går i ett lag har förtur in i ett annat lag så snart plats finns.  
 • Har ni några frågor eller önskemål gällande något kring ovan maila oss på kansliet: info@malarogymnasterna.se 
Förbered dig med covidbevis innan showen – var ute i god tid och gör det redan idag.
2021-11-26 15:27

Nu är det klart och bestämt av regeringen att vi måste kontrollera att du som är över 18 år och som ska vara publik på MG Show har vaccinerat dig.
Just nu när detta besked om covidbevis har kommit för allmänna sammankomster så är det högt tryck på e-Hälsomyndigheten.
Det betyder att det kan ta tid att få och ladda ner sitt covidbevis, i vissa fall flera dagar.
Alla över 18 år behöver visa upp detta, har du inte ett godkänt bevis för att du är vaccinerad kommer du inte komma in. Tillsammans med covidbeviset behöver du även visa upp giltig legitimation.

Vi ber även publik som är 16 år och uppåt att ha med sig legitimation så att ni kan styrka er ålder om så skulle behövas.

 

I bifogad bild ser du hur du gör och hjälp oss gärna att sprida detta så att alla som vill komma och titta är väl förberedda.

Kom i god tid och var förberedd när du kommer till Mälaröhallen, ha beviset nära tillhands tillsammans med din legitimation. Om vi alla är väl förberedda på detta kommer det att bli en snabbare kö och så mycket smidigare för oss alla.

 

Allt gott
Jessica, Sportchef

MG Camp jullov 20-22 dec för barn födda 2015-2010
2021-11-25 13:01

Hej, nu är anmälan öppen för nästa MG Camp, ett läger i Mälaröhallen i början på jullovet 20-22 dec. Det här rä för barn födda 2015-2010.
Lägret kostar 500kr/dag eller om man anmäler till alla tre dagar så blir kostnaden 1200. Alltså 300kr rabatt.

När du anmäler ditt barn får du fylla i ett formulär och där fyller du i antal dagar och eventuella allergier. En faktura kommer sedan på mailen efter ett par dagar.

Vi ser fram emot att hänga med era barn under jullovet och tillsammans skapa gymnastikglädje.
In och anmäl ditt barn på vår hemsida på bokningssidan:
https://sportadmin.se/book/?F=77336FB0-55A8-4A8E-9BDD-27A9F91CF06C


Allt gott
Kansliet

 
Våra evenemang
Våra läger