SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje - Gemenskap - Tillhörighet
Bli medlem i Föreningen Mälarögymnasterna
BLI MEDLEM
Mälarögymnasterna är en ideell organisation med truppgymnastik som verksamhet, vi startade upp vår verksamhet 2014 och har idag mer än 700 aktiva.
Vi har grupper för barn från 3 år ända upp till vuxen med både tränings- & tävlingsverksamhet.

Vill ditt barn börja med gymnastik? Då har du två alternativ, högst uppe i bannern ser du bokningssidan samt intresseanmälan. På bokningssidan kan du se öppna grupper som tar emot nya barn och vilka som har lediga platser.

Om det inte finns ett lag med plats eller om ni vill ha plats längre fram så ställer du ditt barn i vår intresseanmälan/kö.
Så snart det blir plats ledis kontaktar vi er.

I dagsläget har vi inte jättelång kö och alla barn får idag ett platserbjudande inom en termin.
Kandidera till styrelsen i Mälarögymnasterna
2021-02-12 15:04
På årsmötet väljer medlemmarna vilka som ska sitta i styrelsen för Mälarögymnasterna samt valberedning och revisorer för nästkommande år. 
Valberedningen vill därför till årsmötet onsdag den 31 mars 2021 finna kandidater som kan stärka arbetet i styrelsen.
 
Styrelsen har idag 5 ledamöter och vill nu utöka med fler aktiva och engagerad.
Styrelsen är föreningens beslutande organ och sammanträder ca 6 gånger/år.

Vi söker ledamöter med olika kompetenser, perspektiv och erfarenheter, särskilt finns nu behov av lobbyarbete mot politiken samt kommunikation utåt. 
Är du eller vet du någon som skulle kunna bidra till att Mälarögymnasterna blir en starkare organisation?!
Nominera gärna dig själv eller någon du känner genom att skicka en kort presentation av den du vill nominera samt en motivering till valberedningens ordförande joakim.skogh@gmail.com
Glöm inte att skicka med kontaktuppgifter till den du nominerar så att valberedningen kan kontakta personen!

Väl mött, valberedningen Mälarögymnasterna


Läger - Inställt
2021-02-05 10:15
Hej, nu kan vi glädjande meddela att bokningen för sportlovets MG Camp är öppen. Vecka 9 fyller vi Mälaröhallen med gymnastikglädje, gemenskap och massa volter.
Vi har två olika läger, ett för gymnaster födda 2014-2010 och ett för gymnaster födda 2010-2003, vi kallar det yngre och äldre.
MG Camp Yngre är måndag-onsdag 09.00-15.00, du kan lämna och hämta mellan 8.30-15.30.
MG Camp Äldre kommer att vara tisdag kväll 15.30-21.00 samt torsdag och fredag 09.00-15.00. Observera tisdag kväll och uppehåll under onsdagen.

Man kan boka 1,2 eller 3 dagar. Kostnaden är 500kr/dag, bokar man alla tre dagar är det 150 kr rabatt. Faktura för lägret kommer några dagar innan lägerstart. Du betalar alltså inte nu vid bokning.
Du bokar din gymnast på vår bokningssida: 
https://sportadmin.se/book/?F=77336FB0-55A8-4A8E-9BDD-27A9F91CF06C

Det är begränsat antal platser och först till kvarn. 40 platser/läger.

På lägret så får gymnasterna lunch och frukt. 
De tar själva med en vattenflaska.

Har du några frågor är du välkommen att maila: info@malarogymnasterna.se

Skador, allergier etc. anmäler ni när ni bokar er genom formuläret som alla måste fylla i vid bokning.

Kom och dansa med oss!
2021-01-29 13:45
Nu gör vi en ny satsning, Happy Moves med Sofia 🤸🏼‍♀️💃🏼 🕺🏼HappyMoves är dansglädje med både koreografi, improvisation och dansteknik.
Boka en plats på malarogymnasterna.se eller kopiera länken nedan för att komma direkt till vår bokningssida 😀

https://sportadmin.se/book/?F=77336FB0-55A8-4A8E-9BDD-27A9F91CF06C

Vårterminen 2021
2021-01-04 14:14

 Hej här nedan kommer lite mer specifik information om hur vi planerar för vårterminen 2021.

Som vi tidigare gått ut med i nyhetsbrev så är vår ambition och vårt fokus att det kommer bli en vårtermin full av gymnastik både träningar, läger men också ett efterlängtat MG Show i slutet av vårterminen.

Det vi vet nu är att alla hallar på Ekerö är stängda fram till 24 januari. Vår vårtermin ska starta någon gång mellan vecka 3-5 och påverkan pga. stängningen är att vi då startar upp mellan vecka 4 & 5.

 

Vi sitter alla och väntar på besked från myndigheter, kommun och våra förbund för att veta hur det blir efter 24 januari.
Ett rimligt scenario är att hallarna öppnar men att restriktionerna med max 8 personer födda 2004 och senare gäller. Det skulle då ha påverkan på några av våra lag, Stor & liten, Team VUX och Team UNG. Vi har här en beredskap om att dela grupperna så att alla får sin träning och vi följer restriktionerna, delningen kommer då att kunna innebära att ni får en något förändrad träningstid, dock ingen stor skillnad utan i anslutning till den tid ni har idag. Detta återkommer vi med om utifall att dessa restriktioner fortsättningsvis gäller.

 

Det finns såklart också en risk att terminensstarten får skjutas fram några veckor så vaccineringarna har hunnit rullas ut ordentligt. I det fallet kommer vi att förlänga terminen så att alla får de antal veckor av träning som förväntat.

 

Precis som i höstas är det viktigt att vi alla följer de råd och rekommendationer som gäller kring denna pandemi och jag påminner om dem här:

·      Stanna hemma vid minsta förkylningssymptom

·      Lämna/hämta din gymnast utomhus

·      Tvätta händerna innan och efter träning

·      Tränare och gymnaster spritar och rengör redskap innan och efter träning

·      Tränare pratar med gymnaster om ovan

·      Passning får ej ske på gymnaster födda 2004 och tidigare

·      Uppdelning av lag i olika omklädningsrum

 

Vi alla tränare är peppade på att få köra igång terminen och alla lag skickar ut information här i dagarna om terminsstart etc. till er.

Må så gott så ses vi på öarna!

Vi behöver bli fler föräldrar som hjälper till som tränare
2020-12-08 12:32
Engagerade föräldrar för barn födda 2014

Hej, vi behöver nu stärka upp några av våra redan befintliga tränarteam för gymnaster födda 2014. Självklart är det alltid bra att även stärka upp andra årsgrupper, så dig som förälder finns det alltid plats för.


Att dela stunden med sitt barn inne i hallen är givande och roligt och vi lovar att du inte kommer ånga dig.

MG är en ideell organisation som kräver stöd och engagemang ifrån oss föräldrar. Inom varje lag ska det finnas minst 3 tränare, helst fler, för att säkerställa att vi kan fortsätta bedriva verksamheten inom laget ifall någon slutar eller kanske blir sjuk. 

Vad krävs för att vara tränare i Mälarögymnasterna?

Givetvis är det en fördel om du har sysslat med gymnastik eller någon annan idrott tidigare men det är inget måste, det handlar mer om engagemang och vilja till att själv lära sig nytt. 
Vi förväntar oss att du deltar aktivt under gruppens träningstillfällen, samt att du är med och planerar träningarna och terminen med resten av tränarteamet. Alla kan alltid bidra med något och att dela upp med olika roller ser vi som en bra struktur.

Samtliga av våra tränare går Gymnastikförbundets basutbildning som ger grunderna i hur gymnastiken fungerar och hur vi på bästa sätt kan bedriva våra träningar, just nu sker dessa på distans och digitalt.
Vill man sen gå vidare med fler utbildningar så får man det. 
I föreningen har vi även egna träffar med inspiration, stöd och bra diskussioner.   

Som tränare för våra gymnastiklag så får man en unik möjlighet att följa utvecklingen av sitt barns gymnastikutveckling på nära håll, samt möjlighet att dela glädjen och gemenskapen med många fler barn och tränare inom Mälarögymnasterna. 

 

Det du som tränare får är: 

·       Tränarkläder 

·       Tränarinspiration och stöd i vår tränarkanal

·       Utbildningar inom Svenska Gymnastikförbundet

·       Ditt barns terminsavgift dvs. du betalar inte för ditt barn. Samt att du får rabatt på dina barn som eventuellt går i andra lag.

Om du är intresserad, tveka inte att höra av dig. Antingen mailar du eller ringer mig Jessica eller så går du in och skriver in ditt barn och dig själv i vår intresseanmälan på hemsidan, länk till det kommer här: https://register.sportadmin.se/form/form.asp?ID={FA7A88EE-093A-478D-8825-D9C7F838AE2B}

 

Mig Jessica når du på: jessica@malarogymnasterna.se eller 0736-730500.

Tack för din tid
Jessica Skogh
Sportchef Mälarögymnasterna

 

 
BLI MEDLEM
 
Våra evenemang
Våra läger