SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje - Gemenskap - Tillhörighet
Bokning till grupp

På vår bokningssida kan man boka in sig till öppna grupper där plats finns. De flesta av våra grupper är dock inte öppna, därför önskar vi att ni fyller i vår intresseanmälan.

MG Camp och fokussträningar finns också på bokningssidan.

 

När man har fyllt i intresseanmälan så kommer vi att placera er så snart plats finns. När man blir placerad får man ett aviseringsmail genom sportadmin, det ser ut som en faktura men är inte det förens ni godkänner platsen.

 

Bokningssidan hittar ni här

 

Intresseanmälan/kö hittar du här

Gruppstruktur
Vi strävar efter att ha en verksamhet där alla som vill ska få träna gymnastik. Utgångspunkten är att man ska kunna komma in i träning även om man är lite äldre samt att det ska vara lika lätt att gå ner i träningsmängd som upp.
 
Våra grupper:
Stor & liten - En föräldrar och barngrupp för våra allra yngsta gymnaster. Här är du som förälder aktivt deltagande under lektionen. För barn mellan 3-5 år - 10 träningar/termin.

TM - Teknikmix - Här tränar vi grunder i truppgymnastik 1 ggr/vecka, i dessa lag går man i väntan på en plats i någon av våra team eller träningsgrupper.

TG - Träningsgrupp - Grupper som tränar truppgymnastik 1-2 ggr/vecka.

Team - Grupper som tränar & tävlar och som tränar 2-3 ggr/vecka.

Team Ung - För våra äldre gymnaster som har tränat truppgymnastik ett tag och som vill gå ner i träningsmängd, träning 1 ggr/vecka.

Team VUX - För våra äldsta gymnaster från 18 år och upp. Här kan du komma in som nybörjare även om du är 40 år och aldrig tränat gymnastik, träning 1 ggr/vecka.

Fokusträning - Det här konceptet är till för våra gymnaster som vill komma framåt samt nöta på en övning. Varje tillfälle har en egen fokusövning som vi jobbar med. Exempel är handvolt, rondat-flickis, volt-skruv, överslag, dubbelfrivolt osv.
Det är viktigt att gymnasterna klarar av de kraven som ställs inför varje fokusövning. Prata och fråga era tränare om kraven uppfylls för er gymnast.