SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje - Gemenskap - Tillhörighet
Tyvärr blev det ingen Ö-cupen under året 2020.
Så snart vi har ett nytt datum för Ö-cupen kommer vi att gå ut med detta. Vi alla längtar efter att tävlingsverksamheten ska komma igång igen.Ö-Cupen är vår föreningstävling i Truppgymnastik. Till Ö-Cupen är alla föreningar och deras lag välkomna att vara med och vi erbjuder fyra olika klasser.

Vår tävling ska vara en lättsam tävling där glädje och gemenskap ska genomsyra arrangemanget.

Våra klasser och bedömning:

Våra öppna klasser är öppna för flicklag, pojklag och mixlag där alla tävlar mot alla under samma förutsättningar. Vi har fyra klasser som du kan läsa om nedan.

 

Nationellt Bedömningsreglemente Trupp 2.0 januari 2020 tillämpas på samtliga klasser med undantag.

MG-nian öppen – en lätt klass för våra yngre gymnaster.

MG-åttan öppen - en lätt klass för våra yngre gymnaster.

MG-sjuan öppen - är en nivå under Rikssexan

MG-sexan öppen - utgår från Rikssexan öppen klass.

 

I klasserna MG-Nian och MG-åttan får alla gymnaster en medalj samt att varje lag får en motivering på vad man gjorde fantastiskt bra och vad man kan göra bättre. När medaljer delas ut kommer en motivering att lyda så att gymnasterna verkligen käner varför de får medalj även om alla får.  
MG-sjuan & MG-sexan är grentävlingar med medaljer till 1–3 plats, samt en totalsegrare som får en pokal.


Mälaröhallen:

Är en nybyggd hall ute på Ekerö, vi har en stor golvyta med nya redskap & trampetter med fjädring 28, 32 och 36. Mälaröhallen har en stor läktare med gott om plats, i anslutning till läktaren finns MG café, här säljer vi kaffe, fika, korv, dricka och lite annat. Man kan betala med swish eller kontanter.
 
 
 
 
Våra evenemang
Våra läger