SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje - Gemenskap - Tillhörighet
Äntligen dags för Ö-cupen igen Valborgshelgen 30 april och 1 maj skapar vi gymnastikmagi inne i Mälaröhallen på Ekerö.
 
 
Ö-Cupen är vår föreningstävling i Truppgymnastik. Till Ö-Cupen är alla föreningar och deras lag välkomna att vara med och vi erbjuder fem olika klasser.
 
Vår tävling ska vara en lättsam tävling där glädje och gemenskap ska genomsyra arrangemanget.
 
Våra klasser och bedömning:

Våra öppna klasser är öppna för flicklag, pojklag och mixlag där alla tävlar mot alla under samma förutsättningar. Vi har fyra klasser som du kan läsa om nedan.

 

Nationellt Bedömningsreglemente Trupp 2.0 januari 2020 tillämpas på samtliga klasser med undantag.

MG-nian öppen - utgår från regionala tävlingsregler 9 version 1.2 januari

MG-åttan öppen - utgår från regionala tävlingsregler 8 version 1.2 januari

MG-sjuan öppen - utgår från regionala tävlingsregler 7 version 1.2 januari

MG-sexan öppen - regionala tävlingsregler januari 2021

MG-femman öppen - regionala tävlingsregler januari 2021

 

I klass MG-Nian får alla gymnaster en medalj samt att varje lag får en motivering på vad man gjorde fantastiskt bra och vad man kan göra bättre. När medaljer delas ut kommer en motivering att lyda så att gymnasterna verkligen käner varför de får medalj även om alla får.  

 

I klass MG-åttan får alla gymnaster en medalj samt att vi utser 1-3 med tillhörande valörer. 4 och nedåt får en egen valör. Alla lag får även en motivering på vad man gjorde fantastiskt bra och vad man kan göra bättre.


MG-sjuan, MG-sexan & MG-femman är grentävlingar med medaljer till 1–3 plats i varje gren. Samt att en totalsegrare koras och som får en pokal.

 

Mälaröhallen:

Är en nybyggd hall ute på Ekerö, vi har en stor golvyta med nya redskap & trampetter med fjädring 28, 32 och 36. Mälaröhallen har en stor läktare med gott om plats, i anslutning till läktaren finns MG café, här säljer vi kaffe, fika, korv, dricka och lite annat. Man kan betala med swish eller kontanter.

 

 
 
 
 
 
Våra evenemang
Våra läger