SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje - Gemenskap - Tillhörighet

Tummen Upp är vår egenskapade tävling med våra egna regler. Under vårterminen arrangerar vi Tummen Upp i Mälaröhallen.

Alla över 6 år kan anmäla sig till Tummen Upp och det är ni föräldrar som själva anmäler era barn.

Vi skickar ut när anmälan öppnar men du kan också se det på vår bokningssida.


När anmälan har gått ut skapar vi nya lag, i det nya lagen så är det en åldersspridning och alla lag ska sträva efter att vara lika många med varje åldersgrupp för att det ska bli så jämt som möjligt. På det sättet bygger vi gemenskap i föreningen och gymnasterna utökar sitt nätverk och får fler vänner.


Här bedöms grenar såsom matta, hopp, fristående och hinderbana med nya regler och krav, jämfört med den ”vanliga tävlingen” i truppgymnastik.

I Tummen Upp är det rörelseglädje och kroppskontroll som ska genomsyra allt. Alla i laget behövs, ingen enskild bedömning görs, utan här är det lagets gemensamma prestationer som gäller och kul är målsättningen.


Vilket lag får ihop flest kullerbyttor på långmattan? Eller hur många hopp utan att nudda plinten kan man göra på 30 sekunder?

Hur många varv i hinderbanan får laget ihop på 5 minuter. Flera grenar sker samtidigt, vilket ger gymnasterna mer tid att vara på golvet och mycket för publiken att titta på.