Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Glädje - Gemenskap - Tillhörighet

Verksamheten
Vi strävar efter att ha en verksamhet där alla som vill ska få träna gymnastik.
Utgångspunkten är att man ska kunna komma in i träning även om man är lite äldre samt att det ska vara lika lätt att gå ner i träningsmängd som upp.

Det är många barn som vill träna gymnastik, roligt tycker vi. Men det gör också att vi har fulla grupper och det är inte helt enkelt att få en plats.Vi försöker ha så många öppna grupper som möjligt så att alla ska få testa på truppgymnastik. För att vi ska kunna starta fler grupper, kanske ett för just ditt barn, ja då behöver vi din hjälp. Vi behöver bli fler tränare. Läs mer om det genom att klicka här.

Vilka grupper som är öppen för anmälan ser du på vår bokningssida, vi har också en beskrivning av det här nedan.

Om ditt barn vill börja i en grupp som inte är öppen för anmälan behöver den ställa sig i vår kö. Det går snabbare att byta till ett annat lag om barnet är inne i vår verksamhet, dvs. det går fortare att komma med i en träningsgrupp om man först har gått i ett teknikmixlag.

Våra grupper:
F&B-grupp - En föräldrar och barngrupp för våra allra yngsta gymnaster. Här är du som förälder aktivt deltagande under lektionen. För barn mellan 3-5 år.
Bamse - Barngymnastik med Bamsetema för barn mellan 4-6 år, ett koncept framtaget av Svenska Gymnastikförbundet.
Träningsgrupp - Grupper som tränar truppgymnastik 1-2 ggr/vecka.
Team - Grupper som tränar & tävlar och som tränar 2-3 ggr/vecka.

Teknikmix - Här tränar vi grunder i truppgymnastik 1 ggr/vecka, i dessa lag går man i väntan på en plats i någon av våra team eller träningsgrupper.
Team Ung - För våra äldre gymnaster som har tränat truppgymnastik ett tag och som vill gå ner i träningsmängd, träning 1 ggr/vecka.
Team VUX - För våra äldsta gymnaster från 18 år och upp. Här kan du komma in som nybörjare även om du är 40 år och aldrig tränat gymnastik, träning 1 ggr/vecka.
 
Våra evenemang
Våra läger