SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje - Gemenskap - Tillhörighet
Vår struktur
Vi strävar efter att ha en verksamhet där alla som vill ska få träna gymnastik. Utgångspunkten är att man ska kunna komma in i träning även om man är lite äldre samt att det ska vara lika lätt att gå ner i träningsmängd som upp.

Våra grupper:
Stor & liten - En föräldrar och barngrupp för våra allra yngsta gymnaster. Här är du som förälder aktivt deltagande under lektionen. För barn mellan 3-5 år - 10 träningar/termin.
Träningsgrupp - Grupper som tränar truppgymnastik 1-2 ggr/vecka.
Team - Grupper som tränar & tävlar och som tränar 2-3 ggr/vecka.

Teknikmix - Här tränar vi grunder i truppgymnastik 1 ggr/vecka, i dessa lag går man i väntan på en plats i någon av våra team eller träningsgrupper.
Team Ung - För våra äldre gymnaster som har tränat truppgymnastik ett tag och som vill gå ner i träningsmängd, träning 1 ggr/vecka.
Team VUX - För våra äldsta gymnaster från 18 år och upp. Här kan du komma in som nybörjare även om du är 40 år och aldrig tränat gymnastik, träning 1 ggr/vecka.
 
Våra evenemang
Våra läger